10:28 27.03.2014

Тігіпко: Настав час оновити керівництво Партії регіонів, і я готовий її очолити

2 хв читати

Один із лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко закликав своїх однопартійців під час майбутнього з'їзду партії поновити склад керівництва політсили.

"Упевнений, сьогодні настав час оновити керівництво нашої партії. Дуже серйозно оновити. Ті люди, які довели нас до такого стану, сьогодні знову пробують керувати нами. На мій погляд, до керівництва мають прийти ті люди, які вистояли, насамперед, у регіонах", - ідеться у зверненні С.Тігіпка до делегатів з'їзду Партії регіонів, оприлюдненому прес-службою політика в четвер.

Він мотивував свою позицію тим, що з'їзд Партії регіонів має відбутися через два дні, "а ми не знаємо порядку денного, ніхто не бачив проектів рішень". "Ми не знаємо, де відбуватиметься з'їзд. Ось до чого ми дожилися. Нас знову хочуть поставити перед фактом ухвалення потрібних комусь рішень. Комусь. На мій погляд, не партії, а комусь", - переконаний політик.

С.Тігіпко зазначив, що навіть якщо розвалилися обласні організації, залишилися міські, районні – нехай ці люди, які не бояться, які не крали, які сьогодні борються за нашу партію в найважчих умовах і під колосальним тиском, нехай вони приходять і реально керують нашою партією".

"Я вважаю, що потрібно змінити принцип партійного будівництва. Досить влади "удільних князьків", які в регіонах вирішують, хто буде керівником, хто буде кандидатом у депутати, хто буде кимось керувати. Сьогодні настав час змінити і принцип фінансування партії. Ми не корпорація, ми не приватна структура. Так, нас можуть підтримувати підприємці. Але вони повинні робити це відкрито", - переконаний політик.

С.Тігіпко зазначив, що добре розуміє, наскільки сьогодні складний час для Партії регіонів. "І говорю відверто, що я готовий взяти на себе відповідальність за керівництво Партією регіонів. Я готовий очолити партію, але тільки в одному випадку: якщо це буде партія нова, якщо це буде партія, яка будується за зовсім іншими принципами, ніж ті, які існували в партії раніше", - наголосив політик.

У зв'язку з цим він звернувся до делегатів з'їзду: "Сьогодні від вас залежить існування Партії регіонів. Дуже сподіваюся, що на з'їзді ви проголосуєте по совісті, а не з примусу і чиєїсь примхи".

З'їзд Партії регіонів запланований на суботу, 29 березня.

Як повідомлялося, 25 березня С.Тігіпко подав до Центральної виборчої комісії (ЦВК) документи для реєстрації кандидатом у президенти як самовисуванець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

Керівнику "Київавтодору" висунуто підозру щодо збитків на ремонтах доріг у Києві

McDonald's планує відкриття ресторанів у Боярці, Гатному та Чабанах

В Одесі внаслідок обстрілів пошкоджено приміщення представництва омбудсмена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА