11:11 02.04.2014

Розмір соцвиплат, пенсій і пільг цього року зменшуватися не буде - глава Мінсоцполітики

1 хв читати
Розмір соцвиплат, пенсій і пільг цього року зменшуватися не буде - глава Мінсоцполітики

Усі соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік буде збережено, і їхній розмір не зменшиться попри ухвалену урядом антикризову програму, заявляє міністр соціальної політики України Людмила Денісова.

Як повідомляє прес-служба Мінсоцполітики в середу, йдеться про 205 тис. малозабезпечених сімей, 13,5 млн пенсіонерів, молодих матерів та інших.

"Нарахування пільг, соціальних допомог відбуватиметься адресно: якщо дохід сім'ї становить менше 1 тис. 710 грн, - така родина потребує державного захисту", - зазначила Л.Денісова.

Вона також зазначила, що з 17 березня, з моменту відкриття урядової гарячої лінії, з проблемних питань жителів АР Крим та Севастополя надійшло 5320 звернень.

"З них понад 800 - питання збереження державних соціальних допомог і виплат громадянам півострова, а також надання пільг", - наводить слова Л.Денісової прес-служба.

Міністр запевнила, що Мінсоцполітики робить усе можливе, щоб на території півострова здійснювалася виплата пенсій та інших соціальних допомог.

"Крим та Севастополь і надалі залишаються територією України, а його жителі - громадянами України. Ті, в кого залишився український паспорт, так само отримуватимуть призначені їм допомоги", - наголосила Л.Денісова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА