13:56 02.04.2014

Суд заарештував екс-ректора Мельника, він може внести заставу - в. о. генпрокурора України

2 хв читати

Колишньому ректору Національної податкової академії Петру Мельнику суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави, повідомив в. о. генпрокурора Олег Махніцький.

"Мельника затримали. Районний суд першої інстанції призначив йому запобіжний захід у вигляді арешту, але з умовою також застави. Наразі розглядається питання про оскарження його в апеляційному суді", - повідомив він на брифінгу в середу в Києві.

О.Махніцький додав, що наразі заставу не внесено, її може внести як сам П.Мельник, так і інші особи. "Звісно, перевірятиметься, звідки ці кошти", - наголосив він.

Як повідомлялося, у вівторок, 1 квітня, глава МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що українські правоохоронці затримали в аеропорту П.Мельника після прибуття з Лондона.

Цього самого дня в прес-службі ГУБОЗ МВС України повідомили, що затриманого українськими правоохоронцями колишнього ректора Національної податкової академії П.Мельника доставлять до слідчого судді для застосування раніше обраного запобіжного заходу - утримання під вартою або застави на суму майже 23 млн грн.

"Співробітники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України на виконання постанови Печерського районного суду Києва затримали колишнього ректора одного з національних університетів України. Він прилетів в Україну авіарейсом із Лондона", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУБОЗ.

Прес-служба наголошує, що, згідно з рішенням суду, П.Мельника "доставлять до слідчого судді для застосування обраного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою або застави в розмірі 22 млн 940 тис. грн".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА