09:02 04.04.2014

Аваков поки що не може повідомити подробиці розслідування справи снайперів

1 хв читати

МВС поки що не готове надати конкретну інформацію щодо снайперів, які працювали 18 лютого в центрі Києві, сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Є ще епізоди, пов'язані зі снайперами, - з боку готелю України, інших точок", - сказав глава МВС у четвер увечері в ефірі "5 каналу".

Він нагадав слова глави СБУ Валентина Наливайченка про те, що є підстави вважати, що групи співробітників ФСБ Росії брали участь у плануванні та здійсненні заходів з так званої антитерористичної операції в Києві під час масових акцій.

Відповідаючи на запитання, чи брали участь у розстрілах співробітники ФСБ, А.Аваков сказав: "Я такої інформації вам зараз не скажу". Також він не відповів на запитання про те, чи відповідає дійсності інформація про високопоставленого керівника ФСБ, який нібито координував снайперів.

"Щодо цього епізоду ми поки що не готові сказати", - сказав він.

Міністр нагадав, що розслідування вбивства людей під час масових акцій відбувається за кількома напрямами. Один із них - застосування зброї бійцями спецпідрозділу "Беркут", другий - снайперські постріли, третій - діяльність так званих "тітушків".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА