16:30 04.04.2014

МОЗ, медслужба Майдану та профільний департамент КМДА домовилися передати залишки медикаментів на зберігання в КП "Фармація"

1 хв читати

Міністерство охорони здоров'я, медична служба штабу національного спротиву (Майдан) і департамент охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації передадуть залишки медикаментів та витратних матеріалів, які нині належать медслужбі Майдану, на відповідальне зберігання в комунальне підприємство "Фармація" до вирішення питання щодо їх подальшого використання.

Як повідомила прес-служба МОЗ, відповідний меморандум сторони підписали в четвер.

Крім того, меморандум передбачає, що волонтерські медичні пункти медслужби Майдану в місцях перебування учасників масових акцій цивільного протесту, окрім госпіталю Майдану на вул. Трьохсвятительській та медичного пункту біля сцени на майдані Незалежності, мають завершити роботу. Буде забезпечено цілодобове чергування бригад екстреної медичної допомоги.

МОЗ України та медслужба Майдану також домовилися про співпрацю між психолого-психіатричним підрозділом служби та відповідними професійними підрозділами МОЗ для вивчення можливості створення відповідного науково-практичного реабілітаційного центру для учасників протистоянь на базі наявних санаторіїв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА