17:08 04.04.2014

Більше півсотні українських моряків із сім'ями полишили Севастополь

1 хв читати

Близько 550 військовослужбовців Військово - морських сил Збройних сил України та членів їхніх сімей відбули в п'ятницю з Севастополя на материкову частину України.

"В одній з колон - військовослужбовці штабу командування Військово-морських Сил ЗС України, а також кораблів і підрозділів Севастопольського гарнізону", - наголошується в повідомленні прес-служби Міноборони України.

За інформацією відомства, в готовності до маршу з п. Новоозерне північніше Криму також перебуває особовий склад Південної військово-морської бази ЗС України у кількості 101 осіб, зокрема 17 членів їхніх сімей. Вони планують вирушити автобусом, двома мікроавтобусами та двома вантажівками.

"Слід зазначити, що сьогодні на материкову частину України виїжджають військовослужбовці, не залучені у заходи з передислокації української військової техніки та матеріально-технічних засобів з півострова на материк", - наголосили в прес-службі.

Там зазначили, що решта особового складу поки що залишається на території АР Крим у готовності до виконання завдань, пов'язаних із переміщенням військового майна.

Колони з українськими військовослужбовцями йдуть під прапорами України і Військово-морських сил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА