16:29 05.04.2014

Із Партії регіонів можуть також виключити Бойка та Царьова

1 хв читати

Президія політради Партії регіонів рекомендувала політраді розглянути питання про виключення з партії не лише Сергія Тігіпка, а і Юрія Бойка з Олегом Царьовим.

Як повідомляє сайт партії, в ухваленому рішенні від 4 квітня 2014 року йшлося про те, щоб рекомендувати політраді Партії регіонів на черговому засіданні розглянути питання про виключення Ю.Бойка, С.Тігіпка, О.Царьова з Партії регіонів "за порушення положень і вимог статуту ПР - невиконання рішення другого етапу XIV з'їзду Партії регіонів і спричинення своїми діями шкоди репутації Партії регіонів".

У повідомленні наголошується, що до складу президії входять дев’ятеро осіб. За зазначене рішення проголосували Олександр Вілкул, Євген Геллер, Михайло Добкін, Борис Колесніков, Олександр Ледида, Микола Левченко, Вадим Новинський, Володимир Рибак. "Олександр Єфремов був відсутній у зв’язку з відрядженням до Луганської області - робота в окрузі", - зазначили в прес-службі.

Напередодні прес-служба Партії регіонів повідомила про те, що президія рекомендувала політраді виключити С.Тігіпка з лав Партії регіонів.

Як відомо, Партія регіонів на з'їзді 29 березня підтримала екс-голову Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна на посаду кандидата в президенти.

Народні депутати фракції Партії регіонів С.Тігіпко, Ю.Бойко і О.Царьов балотуються на виборах як самовисуванці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА