20:02 10.04.2014

Кабмін оприлюднив рішення щодо приєднання Мінпромполітики до МЕРТ

1 хв читати

Уряд України реорганізував Міністерство промислової політики шляхом приєднання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ).

Згідно з постановою Кабміну №94 від 23 березня, оприлюдненою в четвер, комісію з реорганізації Мінпромполітики очолив перший заступник глави МЕРТ Анатолій Максюта, якому доручено в тримісячний термін поінформувати про результати роботи.

Як повідомлялося, відсторонений президент Віктор Янукович у грудні 2010 року реорганізував Мінпромполітики в Держагентство з управління державними корпоративними правами і майном, однак наприкінці 2012 року вирішив його відновити.

У новому уряді міністра промполітики не було призначено, а 27 березня прем'єр Арсеній Яценюк оголосив про ухвалення рішення об'єднати Мінпромполітики з МЕРТ.

Раніше цього року лідери депутатських груп, що входять до парламентської коаліції – "Суверенна європейська Україна" Ігор Єремеєв та "Економічний розвиток" Анатолій Кінах, а також депутат від "Батьківщини" Віталій Немілостівий, – запропонували перетворити Мінпромполітики на Мінпромторгівлі та внесли до ВР відповідний проект постанови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА