19:09 11.04.2014

Екс-головред "Корреспондента" планує в травні запустити новий тижневик, інвестором стане співвласник Dragon Capital

2 хв читати

Колишній головний редактор журналу "Корреспондент" Віталій Сич планує в травні 2014 року запустити новий щотижневий журнал, інвестором якого виступить співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала, повідомив екс-головред "Корреспондента" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Через чотири місяці після відходу з журналу "Корреспондент" я і стара команда журналу запускаємо новий проект - новий щотижневий журнал і новий новинний сайт", - повідомив він.

За словами В.Сича, команда журналу постарається встигнути розпочати випуск видання до виборів. Сайт планується запустити в червні.

Штат майбутнього видання, за словами В.Сича, складатиметься переважно з колишніх співробітників "Корреспондента", проте з'являться й нові журналісти. Зокрема, в журналі планує працювати російський журналіст Іван Яковина, який звільнився з сайта Лента.ру, а також частина кримських журналістів, які вирішили переїхати на материкову Україну після анексії АРК.

Екс-головред "Корреспондента" зазначив, що журнал робитимуть не за франшизою, це буде український проект, а також назвав інвестора майбутнього видання.

"Питання, яке цікавить багатьох: хто інвестор? Відповідаю: інвестор - Томаш Фіала, чех, співвласник найбільшої інвестиційної компанії України Dragon Capital", - повідомив він.

За словами В.Сича, інвестор пообіцяв не втручатися в редакційну політику. "Він не хоче втручатися в редакційну частину, але хоче, щоб в Україні було якомога більше незалежних і впливових видань, політика яких не змінювалася б після кожних виборів і зміни влади. Ми жодним чином не пов'язані з жодним політиком, і вважаємо це важливим для такого роду видань", - наголосив В.Сич.

Як повідомлялося, в листопаді минулого року В.Сич залишив видання "Корреспондент" після десяти років роботи.

6 листопада було закрито операцію купівлі-продажу медіа-холдингу UMH групою "СЄПЕК" бізнесмена Сергія Курченка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА