20:28 16.04.2014

Комітет патріотичних сил Донбасу закликає лідерів держави та регіону до участі в акції за єдність України

2 хв читати

Комітет патріотичних сил Донбасу закликає керівництво України та Донецької області, а також лідерів низки політичних партій узяти участь у мітингу проти сепаратизму та за єдність України в Донецьку 17 квітня.

"Ми звертаємося до вас, панове Турчинов, Яценюк, Порошенко, Тимошенко, Кличко, Симоненко, Аваков, Парубій та ін. Літак до Донецька летить трохи більше години. Якщо потрібно, ми сплатимо вам переліт. Прилітайте до Донецька й будьте поряд із народом, захистити який ви не хочете або не в змозі. Проведіть просто в Донецьку нараду Ради національної безпеки та ухваліть конкретні та дієві рішення!", - ідеться у зверненні Комітету патріотичних сил Донбасу до лідерів держави та Донецької області, оприлюдненому в середу.

Комітет також звертається до голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути та мера Донецька Олександра Лук’янченка: "Прийдіть на мітинг і покажіть своє ставлення до розколу країни та розв'язування громадянської війни в регіоні".

У комітеті наголошують, що сьогодення потребує "рішучих дій і чіткої громадянської позиції".

Як зазначили члени комітету, з боку осіб, які захопили в Донецьку будівлю облдержадміністрації, вже лунають погрози нападу на мирну акцію.

"Це можна розцінювати як акцію залякування людей з метою недопущення невигідної їм демонстрації реальної громадської думки Донецька. Але можливо, що люди, які переступили рамки всіх законів, справді настільки збожеволіли, що готові чинити відкритий терор стосовно мирних людей", - зазначили в Комітеті патріотичних сил Донбасу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА