09:14 28.04.2014

У районі Краматорського аеропорту сталася перестрілка: постраждали двоє силовиків - "Інформаційний спротив"

1 хв читати

У районі Краматорського аеродрому (Донецька обл.) уранці в понеділок сталася перестрілка між силовиками - учасниками антитерористичної операції та проросійськими активістами, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" журналіст Дмитро Тимчук.

"Ніч у районі проведення антитерористичної операції минула спокійно. Виняток - зафіксовано поодиноку автоматну чергу в бік позицій наших військ у районі Краматорського аеродрому. Вранці силовиків знову обстріляли зі стрілецької автоматичної зброї. Також терористи зробили кілька пострілів із гранатометів. Силовики відкрили вогонь у відповідь", - написав він на своїй сторінці у Facebook у понеділок уранці.

За даними Д.Тимчука, під час бойової сутички біля аеродрому в Краматорську легко поранений представник СБУ, також поранений військовослужбовець ВВ МВС.

"Стрільба велася з боку дачного селища біля аеродрому. Терористи, що здійснили обстріл, встигли втекти до прибуття туди мобільної групи силовиків", - сказав він.

Також журналіст зазначив, що, за даними "Інформаційного спротиву", посилено охорону й оборону блокпостів проросійських активістів: у них з'явилися гранатомети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА