13:46 01.05.2014

Донецька міліція заявляє про затримання озброєних людей, які блокували роботу відділення "Райффайзенбанк Аваль"

2 хв читати

Донецькі міліціонери затримали групу людей, що напали на головне відділення "Райффайзен Банк Аваль", - повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"30 квітня близько 17.00 години надійшов дзвінок від служби безпеки Донецької обласної дирекції АТ "Райффайзен Банк Аваль" про те, що до приміщення банку увійшли п'ятеро озброєних людей і блокують виїзд із території фінустанови інкасаторського автомобіля", - йдеться в повідомленні обласної міліції, текст якого розміщено в четвер на сайті.

За інформацією облуправління, правоохоронці, що прибули на місце, протягом кількох хвилин локалізували озброєну групу і вилучили у них зброю і боєприпаси - два автомати, мисливський карабін "Форт", пістолет "Зоракі" та "Форт", два ножа і близько 200 патронів - направлені на експертизу.

"Міліціонери затримали групу осіб, які, перебуваючи у приміщенні банку, блокували його роботу. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією за ч. 4 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї).

"Наразі триває розслідування: встановлюють причини блокування роботи фінустанови, заподіяну шкоду, визначають запобіжний захід фігурантам", - наголошується в повідомленні.

Між тим, у середу ввечері прес-служба МВС України повідомила про затримання в Донецьку кількох озброєних грабіжників одного з відділень "Райффайзен Банк Аваль".

В інформації, розміщеній на сайті МВС України, зазначалося, що озброєна банда в кількості 30 осіб пограбувала відділення "Райффайзен Банк Аваль", двох співробітників банку захопили в заручники.

Група швидкого реагування, до складу якої увійшли співробітники міліції та військовослужбовці Нацгвардії, затримали сімох членів банди. У них вилучено два автомати Калашникова, карабін і два пістолети, повідомляло МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

Окупанти завдали удару по Харкову, загорівся приватний будинок - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА