17:53 08.05.2014

Засновник рок-групи Genesis Пітер Гебріел скасував концерт у Києві 10 травня через ситуацію в Україні

2 хв читати

Британський музикант Пітер Гебріел (Peter Gabriel), один із засновників відомого рок-гурту Genesis, скасував свій концерт у київському Палаці спорту 10 травня через ситуацію в Україні.

"На жаль, безпека гастрольного персоналу та обладнання не може бути гарантована у рамках візиту 10 травня через хвилювання в Україні. Також з огляду на зазначену вище ситуацію ми зіткнулися зі значними матеріально-технічними труднощами, вирішення яких украй складне", - йдеться в заяві менеджерів виконавця, розміщеній на його офіційному сайті в четвер.

Команда П.Гебріела зазначає, що не застрахована на випадок затримки шоу або пошкодження техніки, що може поставити під загрозу заплановані концерти в турі.

"Ми робили все можливе для того, щоб шоу відбулося, і до останнього вірили в його проведення, з чим і пов'язано пізнє повідомлення. Ми щиро сподіваємося на вирішення ситуації мирним шляхом і на візит в Україну в найближчому майбутньому", - наголошується в повідомленні.

Менеджери музиканта зазначили, що працюють зі своїми партнерами та промоутером, щоб налагодити контакт з усіма, хто купив квитки на концерт.

64-річний П.Гебріел розпочинав свою кар'єру вокалістом, флейтистом та перкусіоністом британського прог-рок-гурту Genesis, створеного в 1967 році, потім розпочав успішну сольну кар'єру, був продюсером великої кількості записів етно-виконавців, відомий своєю гуманітарною діяльністю. Отримав багато нагород на престижних музичних преміях Grammy, Brit Awards та інших.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА