11:16 15.05.2014

Порти Феодосії та Євпаторії поступово припинять існування - Темиргалієв

1 хв читати
Порти Феодосії та Євпаторії поступово припинять існування - Темиргалієв

Порти Феодосії та Євпаторії, розташовані в міській зоні, поступово припинять своє існування, повідомив перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Проект схеми територіального планування Криму практично готовий і буде представлений уряду РФ на затвердження до 1 червня. Наведу деякі цікаві деталі транспортної частини проекту: порти Феодосії та Євпаторії, розташовані в міській зоні, поступово припинять своє існування; Сімферополь і Феодосія отримають додаткові кільцеві дороги; Сімферополь і Керч будуть з'єднані прямою залізницею (нині через Джанкой)", - написав він.

За словами Р.Теміргалієва, також планується будівництво сучасної траси Ялта-Алушта-Феодосія; а новий термінал аеропорту Сімферополь буде з'єднаний із містом залізничним "аероекспресом".

"Розробкою проекту займався інститут, який проектував олімпійський Сочі. Вельми цікаво будуть розміщені на півострові індустріальні та рекреаційні зони розвитку. Крим, нарешті, отримав системний проект розвитку", - пише Р.Теміргалієв.

Як повідомлялося, Кримська державна рада в березні поточного року створила державне підприємство "Кримський морський транспорт", якому передано майно "націоналізованих" Керченської, Феодосійської, Ялтинської та Євпаторійської філій ДП "Адміністрація морських портів України".

До складу цього новоствореного ДП також передано Керченський морський рятувально-координаційний підцентр філії "Морська пошуково-рятувальна служба адміністрації морських портів України", Керченську районну держустанову "Держгідрографія", а також Керченський державний морський технологічний університет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА