11:56 15.05.2014

Залізничники просять прикордонників не перевищувати часу зупинок потягів на станції Мелітополь

2 хв читати

Придніпровська залізниця (ПЗ, Дніпропетровськ) звернулася до Державної прикордонної служби України з проханням прискорити роботу контрольних постів на станції Мелітополь із метою запобігання затримки пасажирських потягів.

"Залізничники просять працівників прикордонної служби забезпечити проведення перевірок пасажирських потягів на ст.Мелитополь у чітко встановлений час зупинки поїздів, згідно з графіком, і завчасно закінчувати проведення контрольних операцій, до графікового відправлення потяга", - таке прохання міститься в повідомленні "Укрзалізниці".

За її даними, загалом за період з 30 березня до 7 травня на станції Мелітополь в обох напрямках зафіксовано 488 випадків затримок потягів загалом більше ніж на 216 годин, зокрема, щодня затримується 26 пасажирських потягів із перевищенням узгодженого терміну зупинки.

"Фактична тривалість митно-прикордонних операцій значно перевищує узгоджену, що унеможливлює дотримання залізницею нормативного графіка руху потягів, створює загрозу для безпечних перевезень", - зазначає "Укрзалізниця".

Адміністрація наголошує, що до залізничників постійно надходять звернення від пасажирів із проханням вплинути на ситуацію, яка склалася з перевірками у потягах. Крім того, необхідність удосконалення роботи контрольних постів на залізничній станції, неухильного дотримання регламенту проведення прикордонно-митних операцій викликана і введенням у дію графіка руху на 2014-2015 роки, зокрема збільшенням кількості потягів у літній період.

Раніше "Укрзалізниця" та Державна прикордонна служба України узгодили дії щодо забезпечення пропуску пасажирських потягів сполученням Україна-СНД у кримському напрямку і назад, до 20 хвилин було збільшено зупинки пасажирських потягів на ст. Мелітополь для прикордонно-митних операцій.

"Однак час огляду транспортних засобів перевищує узгоджений", - нарікає "Укрзалізниця".

Як повідомлялося, у графіку руху на 2014-2015 роки (з 1 червня 2014 року - ІФ) фахівці "Укрзалізниці" вже передбачили 40-хвилинні зупинки для проведення огляду потягів прикордонниками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА