18:42 21.05.2014

Спецбатальйон "Донбас" контролює адмінбудівлі в трьох районах Донецької області

1 хв читати

Територіальний спецбатальйон "Донбас" повністю узяв під контроль адмінбудівлі та прилеглу територію в трьох районах Донецької області, повідомляє прес-служба обладміністрації в середу.

"На сьогодні можна констатувати, що до боротьби проти "ДНР" в області приєдналися сили, що підтримують ідею єдиної України. У Добропіллі, Добропільському, Олександрівському, Великоновосілківському районах спецбатальйон "Донбас" повністю взяв під контроль адмінбудівлі та прилеглу територію", - йдеться в повідомленні.

Іще в трьох районах - Великоновосілківському, Волноваському, Мар’їнському та Старобешівському - спостерігається скупчення військової техніки. Військовослужбовці Національної гвардії облаштовують блокпости.

У повідомленні також зазначається, що 25 травня, в день виборів президента України, спецбатальйон "Донбас" охоронятиме виборчі дільниці в чотирьох районах.

Паралельно з виборами президента України в 19 населених пунктах області заплановане проведення місцевих виборів.

"У містах і районах області, в яких місцеві органи влади повністю контролює "ДНР", проведення голосування перебуває на межі зриву - в Краматорську, Красному Лимані (сел. Ямпільське), Сніжному, Амвросіївському (сел. Войківське) і Костянтинівському (Новополтавська, Іванопільска, Предтечинська сільські ради) районах", - зазначає прес-служба обладміністрації.

"Напруженою на сьогодні залишається ситуація в Донецьку, Горлівці, Дзержинську, Костянтинівці, Краматорську, Красному Лимані, Маріуполі, Сніжному, Слов'янську й Олександрівському, Великоновосілківському, Добропільському, Красноармійському, Слов'янському районах", - наголошує прес-служба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА