16:53 22.05.2014

Київський міжнародний автосалон SIA цього року вперше не відбудеться

2 хв читати

Щорічний Київський міжнародний автосалон SIA-2014, який традиційно проводиться наприкінці травня (приурочується до Дня Києва) і мав стати 22-м за рахунком, цього року не відбудеться через неможливість організувати повноцінну експозицію в умовах зниження ділової активності, повідомив оргкомітет виставки.

"Оргкомітет визнає, що ситуація в економіці країни не найкращим чином позначилася на автомобільному ринку. Тому, за рекомендацією основних гравців ринку, організацію повноцінної та якісної експозиції нових автомобілів на Київському міжнародному автосалоні SIA в травні цього року, в умовах зниження активності в секторі, перенесено на 2015 рік", - зазначено в прес-релізі оргкомітету.

Таким чином, наголошується в повідомленні, головною виставковою подією ринку "автомобільної" весни 2014 року стає "SIA-АвтоТехСервіс", що традиційно проводилася спільно з автосалоном. Виставка відбудеться з 28 травня по 1 червня, її організаторами виступають "Прем'єр Експо" та ITE Group Plc (Велика Британія).

Згідно з повідомленням, учасниками виставки формату "бізнес для бізнесу" стали близько 100 вітчизняних і зарубіжних компаній, що запропонують фахівцям авторинку комплектуючі, автомобільні деталі, витратні матеріали, запчастини, оптику, шини, аудіосистеми та іншу автоелектроніку, нові технології сервісу і ремонту.

В експозиції будуть представлені колективні стенди та експозиції Китаю, Кореї, ОАЕ Польщі, Росії, Тайваню, України.

У прес-релізі зазначено, що попит на послуги автосервісу зростає на тлі зниження обсягів продажу нових автомобілів та уповільнення оновлення автопарку, а потенціал українського ринку автозапчастин і комплектуючих залишається високим.

"Для компенсації ризиків постачання з Росії вітчизняні дилери ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування переорієнтовувалися на виробників з Європи та Азії. Закономірно збільшується інтерес до сектора з боку споживачів і дилерів", - зазначено в повідомленні.

У зв'язку з цим особливу увагу у 2014 році приділено залученню на виставку "SIA-АвтоТехСервіс 2014" відвідувачів, що мають значні бюджети на закупівлі, пошук регіональних дилерів для брендів та їхніх виробників.

Міжнародний автосалон SIA у 2013 році відбувся під егідою Всесвітньої організації автовиробників OICA. В автосалоні взяли участь 376 компаній із 21 країни (у 2012 році - 416 компаній із 17 країн), більшість - гравці автокомпонентного бізнесу.

У виставці брали участь автобренди ZAZ, Mercedes, КІА, Оpel, Chevrolet, Chery (представляє корпорація "УкрАВТО"), SsangYong, Geely, MG, ГАЗ (представляє ГК "АІС"), Hyundai ("Хюндай Моторс Україна", входить до корпорації "Богдан"), а також Smart, іранські Saipa, Samand.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА