17:24 22.05.2014

МВС України оголосило в розшук першого заступника голови "Нафтогазу України" Франчука

1 хв читати
МВС України оголосило в розшук першого заступника голови "Нафтогазу України" Франчука

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" Валентина Франчука.

Згідно з повідомленням на веб-сайті міністерства, він переховується від органів досудового розслідування. В.Франчук зник із поля зору українських правоохоронців 30 квітня 2014 року.

Першого заступника голови НАК підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ст. 191 ч. 5 (привласнення, розтрата чужого майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України розпорядженням від 22 квітня 2013 року призначив В.Франчука першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України". Він уже працював заступником голови правління "Нафтогазу України" з лютого 2009 року по травень 2011-го. До цього працював комерційним директором ПАТ "Укрнафта".

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України згідно з наказом від 30 серпня 2013 року визначило В.Франчука відповідальним за розроблення балансу надходження та розподілу газу до країни та відповідальним за формування і коригування планового розподілу обсягів постачання газу споживачам "Нафтогазу України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА