16:08 23.05.2014

У роботі ІАС "Вибори" ЦВК були технічні перебої, їх своєчасно ліквідували, заявляє голова Центрвиборчкому

1 хв читати

У роботі інформаційно-аналітичної системи "Вибори" Центральної виборчої комісії в четвер, 22 травня, було виявлено перебої технічного характеру, які своєчасно усунули, заявив голова ЦВК Михайло Охендовський.

"22 травня в роботі інформаційно-аналітичної системи "Вибори" було виявлено деякі перебої технічного характеру. Їхні причини своєчасно виявили та ліквідували співробітники інформаційного управління секретаріату ЦВК, Державна служба спецзв'язку та захисту інформації України, СБУ. Функціональність системи нині відновлено", - пояснив М.Охендовський агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

Крім того, за його словами, вжито вичерпних заходів для забезпечення подальшої роботи системи "Вибори", зокрема, в день голосування та наступні за ним дні у штатному режимі.

Як повідомлялося, глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко в п'ятницю повідомив, що СБУ запобігла знищенню результатів голосування на виборах президента України 25 травня на сервері ЦВК.

"Учора було знищено інфіковану програму, що незаконним способом була попереднім керівництвом уряду запропонована Центрвиборчкому, і 25 травня цей вірус мав знищити результати виборів. Цей вірус ліквідовано, програму забезпечення замінено, і тепер у нас є упевненість, що сервер ЦВК буде захищений", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Завдання України - посилювати ізоляцію Путіна

Зеленський: Переговори у Стамбулі 2022 року були безуспішними через ультиматуми російської сторони

На Саміті миру багато країн хотіли залучення представників РФ, але більшість не хоче їм навіть потиснути руку - Зеленський

Зеленський: Україна ніколи не говорила, що Китай наш ворог - Китай міг би нам допомогти

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70 - Генштаб ЗСУ

Зеленський: Щойно Бразилія і Китай приєднаються до тих принципів, які сьогодні нас усіх об'єднали, ми будемо раді чути їхні думки

Одним меседжем Путін помножив на нуль усе, що він до цього говорив про реальне бажання закінчити війну, - Зеленський

Президент Єврокомісії: коли РФ скаже, що готова до миру, спираючись на статут ООН, тоді настане час включити її в мирний процес

Ми передамо наступним поколінням ефективний механізм імплементації статуту ООН - Зеленський

Прем'єр Канади: Україна - це одна з передових ліній битви в усьому світі, ми всі маємо бути єдині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА