10:05 25.05.2014

На президентських виборах в Україні будуть два екзитполи

1 хв читати
На президентських виборах в Україні будуть два екзитполи

На позачергових президентських виборах в Україні 25 травня будуть проведені два екзитполи: "Національний екзитпол" і всеукраїнський телевізійний екзитпол.

"Національний екзитпол" буде проведено консорціумом компаній у складі Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) і центра Разумкова.

Під час національного екзитполу буде опитано близько 17 тис. респондентів на 400 виборчих дільницях (по 200 для кожної дослідницької компанії) по всій Україні, за винятком Криму.

25 травня на прес-конференції в агентстві "Укрінформ" о 20.01 будуть опубліковані попередні результати національного екзитполу, одразу після закриття виборчих дільниць, на основі даних, які були зібрані за дві години до завершення голосування та продиктовані телефонот. О 23.00 відбудеться прес-конференції, на якій будуть опубліковані оновлені дані, зібрані на дільницях, де робота тривала до їх закриття. Ці результати також будуть продиктовані телефоном. Детальний звіт за результатами екзитполу буде опубліковано після одержання паперових анкет, орієнтовно 3 червня.

Всеукраїнський телевізійний екзитпол проводитиме компанія "TNS в Україні" на замовлення чотирьох телеканалів - ICTV, "1+1", ТРК "Україна" та "Інтера".

Загалом заплановано опитати 20 тис. респондентів на 610 дільницях. У вибірку не потрапить Крим, а також деякі міста на сході України, зокрема, Краматорськ, Слов'янськ та Нікополь.

Результати цього опитування будуть оголошені на зазначених телеканалах о 20.00 25 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА