18:26 05.06.2014

У Донецькій області бойовики намагаються атакувати пункт пропуску "Маринівка" - Держприкордонслужба

1 хв читати

Через пункт пропуску "Маринівка" (Донецька обл.) намагаються прорватися озброєні бойовики на військовій техніці, повідомили в Державній прикордонній службі України.

"Близько 15.00 у районі пункту пропуску "Маринівка" прикордонники відстежили накопичення БТР, чотирьох КамАЗів із великокаліберними кулеметами "Утес", трьох мікроавтобусів із терористами та чотирьох легкових автомобілів. За 1 км від пункту пропуску колона розвернулася в бойовий порядок", - повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з інформацією, частина бойовиків готується штурмувати прикордонний пункт пропуску з боку України, інші намагаються його обійти у бік РФ, щоб атакувати звідти.

"О 16.05 один автомобіль КамАЗ вторгся на територію українського пункту пропуску, розпочалася атака і з російського боку, і з території України. Особовий склад пункту пропуску прийняв бій", - повідомили в прес-службі.

У результаті бою підбито один КамАЗ, знищено великокаліберний кулемет. Поінформовано всі взаємодіючі сили та підрозділи.

За інформацією прикордонвідомства, до пункту пропуску висунувся зведений загін Держприкордонслужби та Збройних сил України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА