11:13 12.06.2014

Майданівці спробували прорватися до будівлі Держприкордонслужби, їх "остудили" брандспойтом

1 хв читати

Близько 150 активістів cамооборони Майдану продовжують пікет будівлі адміністрації Державної прикордонної служби України на вул. Золотоворітській у Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", пікетувальники вимагають відставки голови відомства Миколи Литвина у зв'язку з незадовільною ситуацією на східному кордоні країни.

До пікетувальників вийшов перший заступник голови Державної прикордонної служби Павло Шишолін, який спробував пояснити активістам ситуацію на кордоні, проте ті не послухали його пояснень. Після того, як П.Шишолін розвернувся й почав заходити до будівлі, пікетувальники спробували прорватися слідом за ним. Їх не пустили, відтіснивши на вулицю.

Двері зачинилися, але пікетувальники почали стукати в них, намагаючись проникнути всередину будівлі. З дверей, що відчинилися, їх почали поливати з брандспойтів. Усе це тривало не більше 5 хвилин, після чого активісти відступили.

Наразі вони стоїть біля будівлі, багато з них у касках і бронежилетах, зі щитами та палицями. Через гучномовець вони вимагають вийти до них представника президента, щоб передати йому свої вимоги.

Поряд перебуває незначна кількість співробітників міліції. Також під'їхав автобус із бійцями Національної гвардії, проте пікетувальники спробували його заблокувати. Після цього автобус проїхав далі й зупинився неподалік будівлі Держприкордонслужби.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА