12:04 19.06.2014

Яценюк обіцяє ВР погодити з нею відібраних на конкурсах інвесторів української ГТС

1 хв читати
Яценюк обіцяє ВР погодити з нею відібраних на конкурсах інвесторів української ГТС

Відібрані на відкритому конкурсі як учасники компанії-оператора української газотранспортної системи (ГТС) добре відомі газотранспортні компанії з країн ЄС і США обов'язково будуть проходити узгодження у Верховній Раді, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Ми пропонуємо, щоб рішення про залучення інвесторів було підтверджено Верховною Радою. Ми повідомимо про компанії, яких відберуть на відкритих тендерах", - сказав він , представляючи у Верховній Раді відповідний урядовий законопроект у четвер.

"Український народ має знати, кого ми залучимо як інвестора з експлуатації та модернізації української ГТС. Це мають бути ключові загальновідомі європейські та американські компанії, що мають отримати згоду і гарантії в українському парламенті", - наголосив А.Яценюк.

Така пропозиція голови уряду надала можливість внести цей законопроект до порядку денного, однак подальший його розгляд було відкладено у зв'язку з критикою депутатів про надмірний поспіх в ухваленні цього документа, який лише напередодні було затверджено на засіданні Кабінету Міністрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА