11:52 20.06.2014

Українські військові відбили атаку в Артемівську, один військовослужбовець поранений - Міноборони

1 хв читати
Українські військові відбили атаку в Артемівську, один військовослужбовець поранений - Міноборони

У ніч із четверга на п'ятницю в м. Артемівську (Донецька обл.) українські військові відбили атаку бойовиків, один військовослужбовець поранений, повідомляє Міністерство оборони.

"У ніч із 19 на 20 червня протягом години озброєними бойовиками у кількості близько 50 осіб із використанням автоматичної зброї, підствольних гранатометів та снайперських гвинтівок було здійснено обстріл об’єктів військової частини Озброєння Збройних сил України в Артемівську Донецької області. Крім того, нападники застосували одиницю бронетехніки, котра здійснила три постріли по будівлям військової частини", - йдеться в повідомленні відомства в п'ятницю.

У Міноборони розповіли, що під час бою дістав осколкових поранень лівої ноги сержант військової служби за контрактом. Він перебуває в медичному пункті військової частини. Стан здоров'я задовільний.

У прес-службі зазначили, що, за повідомленням виконувача обов’язків командира військової частини, бойовики вели вогонь із боку мирних житлових кварталів, зокрема, з дахів і з квартир.

"Отримавши безкомпромісну відсіч із боку українських військовослужбовців, бойовики диверсійно-терористичного угруповання швидко розсіялись та втекли", - наголосили в Міноборони.

Над КПП військової частини майорить Державний Прапор України.

Раніше про бій поблизу Артемівська повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА