12:31 03.07.2014

Тарута обговорив із керівниками районів дії із відновлення порядку в Донецькій області

2 хв читати
Тарута обговорив із керівниками районів дії із відновлення порядку в Донецькій області

Координувати зусилля керівників місцевого самоврядування закликав представників місцевої влади губернатор Донецької області Сергій Тарута під час наради з обговорення ситуації на півдні області, що відбулося в четвер у Маріуполі Донецької області.

Як повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, участь у нараді взяли голови Волноваської, Володарської, Новоазовської, Старобешівської і Тельманівської районних державних адміністрацій.

"Сергій Тарута подякував керівникам районів за підготовку та проведення в дуже складних умовах виборів президента України, наголосивши, що злагоджена робота органів державної влади та місцевого самоврядування надала можливість виключити судження про нелегітимність обраного глави держави",- зазначили в прес-службі.

Також керівник області обговорив з керівниками районів, що потрібно робити для повного відновлення порядку в регіоні.

Голова регіону акцентував увагу учасників зустрічі на тому, що обласна влада робить все можливе для того, щоб під час антитерористичної операції не страждали мирні люди. С.Тарута повідомив, що керівництво облдержадміністрації постійно контактує зі штабом антитерористичної операції.

Обговорюючи ситуацію в південних районах області, керівник обладміністрації констатував, що найбільш складна обстановка в Старобешівському районі, де тривають провокації з боку незаконних збройних формувань. Водночас губернатор впевнений, що незабаром все повернеться в мирне русло.

Як повідомлялося, для кращої координації роботи зі збереження правопорядку на півдні області, частину керівного складу обласних підрозділів МВС, СБУ, ДСНС і прокуратури передислоковано в Маріуполь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА