15:24 08.07.2014

Підстав для дефіциту солі немає - влада Донецької області

1 хв читати
Підстав для дефіциту солі немає - влада Донецької області

Державне підприємство з видобутку та реалізації солі "Артемсіль" працює в штатному режимі, перебоїв з відправкою продукції немає, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"Департамент економіки облдержадміністрації повідомляє, що державне підприємство "Артемсіль" працює у штатному режимі і відпускає продукцію згідно з заявками. Стосовно ж продовольчого забезпечення регіону загалом, то за даними райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, підприємства роздрібної торгівлі в Донецькій області працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні прес-служби у вівторок.

В обладміністрації уточнили, що, практично в усіх населених пунктах продукти першої необхідності є в достатньому асортименті та кількості. Товар у магазини завозиться як централізовано, так і безпосередньо підприємцями. Налагоджуються і централізовані поставки продуктів у торговельні мережі Слов'янська.

ДП "Артемсіль" - найбільше підприємство з видобутку та реалізації кухонної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП "Артемсіль" розташовані в м. Соледар Донецької обл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА