14:26 16.07.2014

Хлібозавод групи Lauffer у Сніжному пошкоджений снарядами, виробництво перенесено на сусіднє підприємство

1 хв читати
Хлібозавод групи Lauffer у Сніжному пошкоджений снарядами, виробництво перенесено на сусіднє підприємство

На територію хлібозаводу групи Lauffer у Сніжному (Донецька обл.) 15 липня влучили два снаряди.

"15 липня внаслідок військових дій у місті Сніжному постраждав хлібозавод. На територію Сніжнянського хлібозаводу потрапили два снаряди, внаслідок чого повністю зруйнована виробнича лабораторія, вибиті шибки в цехах. Також пошкоджена лінія електропередач, що живить підприємство. Потерпілих немає", - повідомила прес-служба групи.

Згідно з прес-релізом, випікання хліба зі Сніжнянського хлібозаводу перекинуто на суміжне підприємство в Шахтарську, постачання хлібобулочної продукції до торговельних точок Сніжного і навколишніх населених пунктів відновлено.

У компанії зазначили, що інші заводи Lauffer у Донецькій і Луганській областях, попри загострення обстановки в регіонах, продовжують роботу, повністю забезпечуючи потребу населення в хлібобулочній продукції.

"Труднощі під час доставки хліба виникають лише в тих районах, де тривають активні бойові дії", - зазначено в повідомленні.

Lauffer - одна з найбільших українських бізнес-груп у галузі переробки сільськогосподарської продукції та виробництва продуктів харчування.

Група посідає провідні позиції з виробництва хлібобулочних виробів в Україні, об'єднуючи 35 хлібозаводів у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській областях, а також у Криму та низку торговельних компаній, що здійснюють оптовий та роздрібний продаж хлібобулочної та кондитерської продукції.

До складу групи також входять борошномельні комбінати в Маріуполі, Донецьку та Сімферополі, елеватори та зерносклади в Центральній та Східній Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА