16:21 16.07.2014

У Києві в середу спостерігається шквал анонімних дзвінків про замінування ТРЦ

1 хв читати
У Києві в середу спостерігається шквал анонімних дзвінків про замінування ТРЦ

Київська міліція в середу повідомляє про серії "мінувань" кількох торгових центрів, а також автомобіля біля одного з супермаркетів.

"Сьогодні до столичної міліції за спецлінією "102" надійшло два повідомлення від адміністраторів торгових центрів у Дарницькому та Деснянському районах столиці про те, що зі стаціонарних телефонів зазначених установ було отримано анонімну інформацію про замінування закладів. Крім цього, надійшло повідомлення від працівниці одного із супермаркетів у Шевченківському районі столиці про те, що кілька хвилин тому вона отримала анонімний дзвінок. Чоловік повідомив, що припаркований поруч із магазином автомобіль замінований", - повідомляє прес-служба столичної міліції в середу.

Крім того, до міліції надійшла інформація про замінування одного з торгових центрів на вулиці Срібнокільській (Позняки).

За місцем розташування торгових центрів виїхали фахівці вибухотехнічних служб, кінологи і співробітники МНС. Зараз всі служби працюють на місцях.

Відомості внесені до Єдиного обліку районних управлінь столичної міліції. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення осіб, які повідомляли про замінування.

Раніше в середу надійшло повідомлення про мінування ТРЦ на Столичному шосе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА