15:07 22.07.2014

Києву не вистачає снігоприбиральної техніки та грошей на утримання доріг у зимовий період - "Київатодор"

1 хв читати
Києву не вистачає снігоприбиральної техніки та грошей на утримання доріг у зимовий період - "Київатодор"

Комунальна корпорація "Київавтодор" констатує неготовність снігоприбиральної техніки та дефіцит коштів на утримання доріг столиці в зимовий період, заявив генеральний директор корпорації Володимир Жуков на нараді КМДА у вівторок.

За його словами, загалом на дороги взимку готові вийти 277 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки, наразі у відносно нормальному стані - 111 одиниць такої техніки.

"Дефіцит ускладнюється тим, що до кінця року за цією статтею витрат потрібно закупити всі необхідні реагенти для утримання доріг у зимовий період", - додав В. Жуков.

Він також зазначив, що на зимовий період необхідно закупити 51 тис. тонн солі (вартість обійдеться близько 25 млн грн) і 91 тис. тонн піску.

Загалом ж необхідно 70,9 млн грн для закупівлі реагентів і придбання нового снігозбирального обладнання, а також його утримання, і 18 млн грн для виконання робіт із поточного ремонту.

Загалом, за словами В.Жукова, поточний ремонт із усунення дефектів виконано на 83 тис. кв. м доріг, що становить лише 10%.

Крім того, кошти необхідні на щоденне миття доріг, ремонт та утримання мостових споруд, а також виплату зарплат робітникам.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА