12:30 28.07.2014

Убитого мера Кременчука поховають у вівторок

1 хв читати

Мера Кременчука (Полтавська обл.) Олега Бабаєва, застреленого в суботу пострілом у груди, поховають у вівторок на Новореївському кладовищі, біля могили екс-мера міста Івана Пономаренка, повідомив журналістам у неділю виконувач обов'язків мера міста Віктор Калашник.

"Прощання з мером відбудеться з 10.00 до 12.00 у Міському палаці культури, усі охочі попрощатися з Олегом Мейдановичем можуть прийти до МПК", - сказав В.Калашник.

Він додав, що звідти буде організовано перевезення охочих попрощатися з О.Бабаєвм на кладовище. Водночас батьки загиблого мера хотіли, щоб їхнього сина поховали в його рідному місті Курську (Росія), проте його діти та друзі попросили зробити це в Кременчуці.

Як повідомлялося, 26 липня близько 10-ї ранку біля свого будинку пострілом у груди вбили мера Кременчука О.Бабаєва. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчо-оперативні заходи.

О.Бабаєва було обрано мером міста у 2010 році. У 2007 році був призначений головою наглядової ради ВАТ "Кременчукм’ясо". Із 23 листопада 2007-го по 4 лютого 2011 року - народний депутат України шостого скликання (обраний від "Блоку Юлії Тимошенко"). Очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо, був почесним президентом футбольних клубів "Кремінь" та "Ворскла".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА