14:42 30.07.2014

У Горлівці бойовики розпочали примусову мобілізацію, жителі переховуються - РНБО

1 хв читати
У Горлівці бойовики розпочали примусову мобілізацію, жителі переховуються - РНБО

У Горлівці Донецької області бойовики розпочали примусову мобілізацію чоловіків, заявив спікер інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

"Більшість чоловічого населення переховується", - повідомив А.Лисенко на брифінгу в середу.

За його словами, в районі продуктового ринку "Александрія" в місті розміщено близько шести зенітно-ракетних комплексів установок "Град".

Представник РНБО також розповів, що в Ровеньках Луганської області бойовики запровадили комендантську годину, заборонено рух на приватних автомобілях, відсутні вода та продукти харчування в магазинах. На території автобази (квартал Гагаріна, 19) розгорнуто артилерійську батарею у складі приблизно десяти гармат великого калібру. В'їзд до автобази охороняють чотири БМД.

Крім того, бойовики продовжують облаштовувати свої вогневі позиції на цивільних об'єктах. У Суходільську Луганської області для здійснення обстрілу у напрямку Лутугиного на території місцевої збагачувальної фабрики встановлено установки "Град". Також у Брянці Луганської області на території заводу бурового обладнання бойовики встановили дві установки "Град".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА