08:57 05.08.2014

Авіапальне в Україні на 70% дорожче, ніж в інших країнах, - голова Atlasjet Airlines

1 хв читати
Авіапальне в Україні на 70% дорожче, ніж в інших країнах, - голова Atlasjet Airlines

Однією з основних проблем конкуренції українських авіакомпаній на світовому ринку є надто висока вартість авіаційного пального в країні, вважає президент турецької авіакомпанії Atlasjet Airlines Алі Мурат Ерсой.

"Однією з проаналізованих нами проблем є висока вартість пального для літаків, яка на 70% вище, ніж в інших країнах світу", - заявив він під час прес-конференції в Києві в понеділок.

Президент турецької авіакомпанії також звернувся до присутнього на прес-конференції першого заступника міністра інфраструктури України Петра Пінкаса з проханням переглянути й усунути податки на паливо для авіагалузі, щоб українські авіакомпанії могли конкурувати з іншими авіаперевізниками.

Як повідомлялося, дочірня структура Atlasjet Airlines - "Атласджет-Україна" (Львів) планує з 15 вересня 2014 року розпочати польоти з України. Зокрема компанія планує виконувати внутрішні рейси з Києва до Львова й Одеси, а також міжнародні рейси з Києва, Львова, Харкова й Одеси до Стамбула й рейс Одеса - Тель-Авів.

Крім того, "Атласджет-Україна" впродовж двох років може поповнити флот 15 літаками в рамках закупівлі авіатехніки материнською компанією Atlasjet Airlines.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА