13:00 19.08.2014

Нацрада з телерадіомовлення закликає розширити інформаційне мовлення на сході України

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення закликає розширити інформаційне мовлення на сході України

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликає теле- й радіоканали розширити інформаційне мовлення у східних областях України, повідомив голова Нацради Юрій Артеменко.

"Нацрада закликає телевізійні та радіоканали у звільнених на сході територіях збільшити інформаційне мовлення, зокрема російською мовою. Для нас головне: правда слід доносити різними мовами", - заявив він на прес-конференції в Києві у вівторок.

Ю.Артеменко також зазначив, що на сьогодні вдалося відновити мовлення на Донецьк через радіопередавач у Волновасі "Радіо 24" й "5 каналу".

У свою чергу гендиректор Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення Олександр Пивнюк повідомив, що на звільнених територіях вдалося відновити роботу двох із 10 телерадіопередавальних об'єктів. Невідновленими залишаються такі об'єкти в Донецьку, Луганську й Рубіжному.

"Ми сподіваємося, що найближчим часом усі об'єкти запрацюють. Відновлення мовлення відбувається, фактично, миттєво", - зазначив О.Пивнюк, додавши, що цьому значною мірою сприяють органи МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА