13:05 19.08.2014

На місці обстрілу колони переселенців у Луганській області виявлено 15 загиблих - інформцентр РНБО

1 хв читати
На місці обстрілу колони переселенців у Луганській області виявлено 15 загиблих - інформцентр РНБО

У Луганській області на місці обстрілу колони мирних переселенців виявлено тіла 15 загиблих, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Учора знайдено 15 тіл загиблих мирних жителів", - заявив він на брифінгу у вівторок, нагадавши, що колона рухалася з Луганська й була обстріляна поблизу Хрящуватого.

За його словами, наразі на місці трагедії тривають бойові дії, тому пошуково-рятувальні роботи тимчасово припинено.

При цьому спікер інформцентру, відповідаючи на уточнювальне запитання, зазаначив: "Вдалося забрати 15 тіл".

Як повідомлялося, 18 серпня вранці бойовики обстріляли колону біженців поблизу н. п. Хрящуватого й Новосвітлівки (Луганська обл.).

Станом на вечір понеділка інформації про кількість загиблих не було. Проте, за словами А.Лисенка, "загинуло десятки людей".

Спікер інформцентру РНБО розповів, що колона складалася з двох частин - дорослих і дітей, на ній були білі прапори та позначки, що свідчать про те, що колоною їде мирне населення. Колону обстріляли із системи "Град".

Бойовики чекали на цю колону заздалегід і повністю її розбомбили, також повідомив А.Лисенко, зазначивши, що інформація про колону була загальнодоступною, поширювалася серед місцевих жителів за кілька днів.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що колона зазнала обстрілу бойовиками на території, яку не контролюють українські військові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА