11:45 23.08.2014

Голова Донецької ОДА: Ми побудуємо новий Донбас - відкритий для світу, багатий і комфортний

2 хв читати
Голова Донецької ОДА: Ми побудуємо новий Донбас - відкритий для світу, багатий і комфортний

Голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута заявляє, що завдання влади регіону - побудувати новий успішний Донбас.

"Ми пам'ятатимемо цей рік завжди, тому що ми обов'язково переможемо в цій війні. Ми обов'язково вистоїмо і витерпимо все горе, всі нестатки і всі випробування. Ми пам'ятатимемо кожного, кого немає сьогодні з нами. Наш обов'язок перед ними - побудувати новий Донбас. Відкритий для світу, багатий, комфортний, чистий", - сказав він, виступаючи в Маріуполі під час урочистостей з нагоди Дня державного прапора України, повідомляє сайт Донецької ОДА.

За словами С.Тарути, незважаючи на складну ситуацію в регіоні, буде побудовано новий Донбас - "передовий, сучасний, промисловий".

Водночас він зазначив, що не може привітати всіх із Днем незалежності України, оскільки на території держави "перебуває агресор". "Наша держава лише зараз починає здобувати незалежність і свободу ціною життів її кращих синів і дочок. Я впевнений, що ми переможемо. Тому що свобода прийшла в наші уми і в наші серця. Справжній День незалежності не за горами. Ми не хотіли ні з ким воювати, але нас не питали. На нас напали. І сьогодні ми ведемо війну за свою незалежність", - наголосив голова ОДА.

С.Тарута акцентував особливу увагу на тому, що "ми ведемо війну не один із одним, як це хочуть представити". "Ми ведемо війну проти тих, хто прийшов на нашу землю з мечем, щоб встановити тут свої порядки. Ми ведемо війну за свій дім, за свою землю, за право бути господарями на своїй землі, за право передати її своїм дітям", - додав він.

"Ми прощатимемо. Кожен з нас - це цінність. Кожен із нас - це ціла країна. Кожен із нас - це і є Україна. Без нас - ця країна неповна. І ми немислимі без неї. Після нашої перемоги ми не будемо полювати на відьом. Ми не дамо нікому жодного шансу розсварити нас або розколоти. Ми словом і ділом доведемо свою правду і своє право на життя в Україні", - запевнив С.Тарута.

Голова Донецької ОДА також зазначив, що українці "любитимуть свою землю, свою країну, своїх рідних, своїх людей". "Ця любов вища за всі терикони і сильніша за найбільш руйнівну зброю. Вона приведе нас до перемоги. Дасть Бог, вона допоможе нам якщо не забути, то дуже рідко згадувати 2014 рік", - підсумував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА