11:17 25.08.2014

Українські силовики не пропустили вглиб країни велику частину техніки, що перетнула держкордон під Новоазовськом - "Інформспротив"

1 хв читати
Українські силовики не пропустили вглиб країни велику частину техніки, що перетнула держкордон під Новоазовськом - "Інформспротив"

Українські військові у понеділок вранці змогли зупинити більшу частину колони військової техніки, що пройшла на територію України від кордону з РФ під Новоазовськом, повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Друзі, на Новоазовску-Маріуполю. Відкрите вторгнення Росії немає. Намагалася прорватися колона, її заблокували, прорвалося кілька одиниць бронетехніки", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Пізніше Д.Тимчук додав. що завдяки діям українських підрозділів, колону було розчленовано.

"Основну частину колони зупинено вогнем наших сил. Частина колони (попередньо - 10 БТР, 2 танки і 2 КамАЗи) продовжила рух углиб території України. Сили АТО вдаються до дій з її знищення", - повідомив він.

Як повідомлялося, раніше в понеділок заступник командира батальйону "Азов" зі зв'язків із громадськістю Ігор Мосійчук повідомив, що поблизу Новоазовська (Донецька обл.) у понеділок уранці українські силовики ведуть бій із загонами бойовиків, що перетнули російсько-український кордон.

За його словами, штурмові групи батальйону "Азов" і військові намагаються стримати нападників, "але сили не рівні". "У агресора перевага в артилерії та бронетехнікці Точиться бій! Захищати Маріуполь нічим", - зазначив замкомбата "Азова".

Також І.Мосийчук повідомив, що в понеділок колона з близько 30 танків з символікою "ДНР" перетнули російсько-український кордон поблизу Новоазовська.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА