13:46 25.08.2014

У Маріуполі зберігається стабільна ситуація, українським військовим надається вся необхідна допомога

1 хв читати
У Маріуполі зберігається стабільна ситуація, українським військовим надається вся необхідна допомога

Усі комунальні підприємства Маріуполя (Донецька обл.) працюють в штатному режимі, всі притулки та об'єкти для укриття перебувають у повній готовності, повідомляє прес-служба міськради.

"Усі комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. Вживаються планові заходи з підготовки до опалювального сезону. У повній готовності перебувають усі притулку та об'єкти для укриття. Оперативно надається вся необхідна допомога військовим. Розпочато роздачу продовольчих наборів вимушеним переселенцям. Так само в штатному режимі з цілодобовим чергуванням працюють лікувальні установи міста та станція швидкої медичної допомоги. Є весь необхідний запас медикаментів", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок удень.

Також згідно з встановленими термінами в навчально-виховних закладах Маріуполя завершено підготовку до початку навчального року. Співробітниками міліції цілодобово здійснюється посилене патрулювання вулиць міста.

Міський голова (Юрій Хотлубей - ІФ), його заступники та виконавчі органи міської ради продовжують у повному обсязі виконувати свої функції із безперебійного життєзабезпечення Маріуполя. Міська рада рекомендує маріупольцям з міркувань особистої безпеки утриматися від переміщень у напрямку потенційно небезпечних районів", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, під Новоазовськом, що розташований неподалік від Маріуполя, точаться бої українських силовиків із загоном бронетехніки, який прорвався на територію України з боку Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА