11:19 27.08.2014

Колона військової техніки з РФ рухається убік Тельманова Донецької області - прес-центр АТО

1 хв читати
Колона військової техніки з РФ рухається убік Тельманова Донецької області - прес-центр АТО

У Донецькій області помічено рух колони техніки (до 100 одиниць), яка прямує убік смт Тельманове, повідомляє прес-центр АТО.

"Отримано дані щодо руху колони техніки в кількості до 100 од. (танки, БТР, РСВЗ "Град", БМП) дорогою сполученням Старобеше-Тельманове у напрямку населеного пункту Тельманове. Відзначається наявність таких розпізнавальних знаків на техніці: кола чи трикутники білого кольору", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook у середу вранці.

Крім того, є дані про те, що на виїзді з населеного пункту Побєда розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи Збройних сил Російської Федерації. А в населений пункт Амвросіївка зайшло п’ять БТР та один КамАЗ із живою силою.

Отримано також інформацію, що з території РФ через населений пункт Дібровка убік Дмитрівки проїхала колона із шести РСЗВ "Град", восьми тентованих КамАЗів та двох "Уралів" із живою силою.

Водночас, констатують у прес-центрі, протягом доби російська сторона продовжувала процес перекидання військової техніки Збройних сил РФ до прикордонних з Україною районів, насамперед до Ростовської області. Водночас відзначається зменшення військової присутності підрозділів ЗС РФ у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА