11:29 29.08.2014

Заступник голови КМДА Крамаренко подав у відставку, передавши справи команді Кличка

1 хв читати
Заступник голови КМДА Крамаренко подав у відставку, передавши справи команді Кличка

ЗЗаступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко подав у відставку після чотирьох років роботи на цій посаді.

"Друзі! Хочу повідомити, що працюю останні дні на посаді заступника голови КМДА", - написав він на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

"Із листопада минулого року я написав уже шість заяв про відставку. Як тільки Віталій Кличко вступив на посаду, я одразу сказав, що готовий передати справи і піти", - наголосив Р.Крамаренко.

За його словами, він не лише передав справи команді В.Кличка, а й залишив "резерв для міста".

"Я щиро хочу, щоб у В.Кличка вийшло - тому що я в цьому місті народився, тут ростуть мої дочки, і я хочу, щоб Київ був "крутим" сучасним містом. Більшість проектів та ідей, які були напрацьовані мною за більш ніж чотири роки роботи в Києві, я передав команді Кличка, сподіваюся, що правильні почини вони підтримають і продовжать", - зазначив чиновник.

Р.Крамаренко з червня 2010 року був заступником у голів КМДА Леоніда Черновецького, Олександра Попова, Володимира Макеєнка, Володимира Бондаренка та Віталія Кличка.

В.Кличка обрано мером Києва на виборах 25 травня 2014 року. 25 червня згідно з указом президента його призначено головою КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА