17:22 29.08.2014

Російські війська мінують зайнятий ними Новоазовськ - РНБО

1 хв читати
Російські війська мінують зайнятий ними Новоазовськ - РНБО

У зайнятому російським військами м. Новоазовську Донецької області мінують райони, повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО в п'ятницю.

Як зазначено в повідомленні, внаслідок артилерійських обстрілів ЗС РФ пошкоджений хлібозавод і місцева агрофірма.

"У місті також розпочався подворовий обхід спільних патрулів російських військовослужбовців та бойовиків так званої ДНР. Вони перевіряють прописку і затримують іногородніх", - зазначено в повідомленні.

В інших містах бойовики продовжують тероризувати місцеве населення, зазначили в РНБО.

В Алчевську Луганської області внаслідок обстрілу пошкоджені кілька житлових багатоповерхівок. У Горлівці Донецької області після обстрілу деякі райони міста залишилися без електропостачання. У Станично-Луганському районі Луганської області пошкоджений магістральний газопровід, через що без газопостачання залишилися 11 тис. помешкань у 13 населених пунктах.

Водночас на звільнених територіях відбувається відновлення порядку та безпеки. За даними ДСНС, у Луганській і Донецькій областях піротехнічні групи за добу обстежили територію у 13,5 га, на якій виявили 196 вибухонебезпечних приладів. За інформацією "Укртелекому", з 27 серпня відновлено міжміський і міжнародний зв'язок у низці міст і селищ Луганської області: Сєверодонецьк, Рубіжне, Новоайдар, Сватове, Кремінна, Троїцьке, Новопсков, Старобільськ, Марківка, Білокуракине, Біловодськ, Мілове, Лисичанськ, Кіровськ, Стаханов та Слов’яносербськ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА