11:31 30.08.2014

Сили АТО перебувають в оточенні в трьох населених пунктах - Семенченко

1 хв читати
Сили АТО перебувають в оточенні в трьох населених пунктах - Семенченко

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко інформує, що станом на ранок суботи бойовики та російські військові оточили сили АТО в Новокатеринівці, Старнобешевому, Червонопільську.

"Прибули в точку. Ситуація така: три котли оточення. Новокатеринівка, Старобешеве і Червонопільськ. В останньому селі - "Донбас" і залишки тих частин, які не здалися. Підбадьорюємо хлопців по телефону. Списки вдалося почати складати лише зараз, усю ніч не було зв'язку. Де командувач угруповання і всі комбати - наразі невідомо", - написав він на своїй сторінці у Facebook у суботу.

"Виникла проблема, яку сподіваємося швидко вирішити. Військова частина, що оточила хлопців поблизу Червонопільська, нічого не знає про домовленості і дала ще дві години на здачу. Сподіваюся, що це просто повільні шестерні військової бюрократичної машини. Вимушений вступити в контакт із розвідротою ВДВ РФ із метою відтягнути термін ультиматуму, щоб могла встигнути пройти команда", - додав комбат.

Він також зазначив, що поінформував про цю ситуацію президента України та командувача Нацгвардії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА