12:50 04.09.2014

Міжвідомчий центр з усіх питань полонених, зниклих безвісти буде створено найближчим часом - глава СБУ

1 хв читати
Міжвідомчий центр з усіх питань полонених, зниклих безвісти буде створено найближчим часом - глава СБУ

Глава СБУ Валентин Наливайченко сподівається на якнайшвидше створення міжвідомчого центру з питань полонених, зниклих безвісті і загиблим, а також, що Верховна Рада законодавчо закріпить ухвалені президентом рішення щодо посилення військово-промислового комплексу.

"За рішенням президента, міжвідомчий центр має бути створений на рівні керівників силових і оборонних відомств з усіх питань полонених, зниклих безвісті і загиблих. Люди нарешті мають розуміти, що у влади є єдиний орган, єдиний центр, телефон безкоштовний, адреса, куди можна звернутися та отримати інформацію про родичів, знайомих", - сказав він журналістам, залишаючи будівлю парламенту в четвер після закритого засідання Верховної Ради.

На думку В.Наливайченка, наразі складається "ганебна" ситуація з тим, як людям доводиться з'ясовувати місцезнаходження своїх родичів у зоні проведення антитерористичної операції і чи живі вони.

Крім того, глава СБУ зазначив, що він і керівники інших силових відомств просять парламент на законодавчому рівні підтримати ті рішення, які раніше ухвалив президент України. "Це і посилення військово-промислового комплексу України (в три зміни режим), це і спрямування бюджетних асигнувань, насамперед, на соціальну допомогу", - пояснив Наливайченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА