13:46 04.09.2014

У відключеному від енергопостачання Луганську ситуація досі без змін

1 хв читати
У відключеному від енергопостачання Луганську ситуація досі без змін

У Луганську станом на 4 вересня обстановка досі без змін: у місті немає світла, води, зв'язку. За інформацією жителів, обстрілювати обласний центр стали рідше.

Як повідомляє в четвер прес-служба міської ради, за повідомленнями очевидців, у результаті збройних протистоянь у кварталі Південний постраждала будівля дитсадка №29, зафіксовано пошкодження житлових будинків на вул. 2-га Червонопрапорна та Чорноморська, у кварталі Алексєєва та інших районах.

"У продажу є найнеобхідніші продукти харчування, за якими люди стоять у довгих чергах. Також люди повідомляють про те, що в Луганську видають пакети з гуманітарною допомогою", - зазначено в повідомленні.

В окремих будинках і районах Луганська з'явилася вода та йде самопливом.

Проблемним є питання відсутності виплат зарплат, пенсій та соціальних виплат, через що в багатьох закінчуються наявні грошові кошти.

Працівники комунальних служб, попри вкрай напружену ситуацію, і досі виконують свою роботу та прибирають сміття з території міста. Тривають роботи з відновлення інфраструктури й наведенню ладу в місті. Так, на найближчі вихідні заплановано загальноміський суботник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА