11:35 05.09.2014

Із території Росії здійснен о обстріл позицій українських військ - Тимчук

1 хв читати
Із території Росії здійснен о обстріл позицій українських військ - Тимчук

У зоні бойових дій на Донбасі ситуація вкрай напружена, з території Росії здійснено обстріл позицій українських військ у районі н. п. Макарове (з РСЗВ БМ-21 "Град") і н. п. Нижній Мінченок (з РСЗВ БМ-30 "Смерч").

"Російські війська продовжують активні наступальні дії в Луганській області. Одночасне проведення розвідки боєм у районі н. п. Маріуполь свідчить про те, що противник намагається виявити позиції українських військ у цьому районі для забезпечення своїх подальших наступальних дій", - написав Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю вранці.

За його словами, противник продовжує одночасно зосереджувати частини підрозділів окупаційного угруповання в Криму в північних районах півострова. На аеродром н. п. Джанкой перекидають вертолітну техніку. Упродовж останньої доби відзначено виведення частини мотострілкових і артилерійських підрозділів із Криму через Керченську переправу на територію РФ, за попередніми даними, - для подальшого перекидання до кордону з Україною в Ростовській області Росії.

Також минулої ночі українські війська завдали удару по базовому табору противника в районі н. п. Веселе. Знищено три 122-міліметрові гаубиці Д-30 і живу силу противника. Точаться бої в районі н. п. Дебальцеве.

Противник здійснив обстріл позицій і блокпостів українських військ у районах н. п. Станиця Луганська, Луганське, Нікішине, Стукалова Балка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА