18:15 08.09.2014

Бойовики пошкодили або зруйнували 3,7 тис. об'єктів інфраструктури в Луганській області - РНБО

1 хв читати
Бойовики пошкодили або зруйнували 3,7 тис. об'єктів інфраструктури в Луганській області - РНБО

Унаслідок дій бойовиків у Луганській області понад 3700 об'єктів зруйновані або сильно пошкоджені, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Найбільше пошкоджені об'єкти електропостачання - 3311, а також житлового будівництва - 123. Зруйновано в дорожньо-транспортній інфраструктурі 74 об'єкти, промисловості - 65, охорони здоров'я - 21. Також пошкоджені 65 об'єктів сфери фізкультури і спорту", - сказав він на брифінгу в понеділок.

Він також розповів, що критичним залишається стан газопостачання Луганського регіону.

Станом на сьогодні частково відключені від газопостачання, перебувають у критичному стані та мають потребу обстеження 168,3 тис. об'єктів, із них: приватних будинків - 79,7 тис., багатоквартирних будинків - 88,6 тис., підприємств - 1,4 тис., об'єктів життєзабезпечення - 13, газопроводів високого тиску - 49, середнього тиску - 126, низького тиску - 457.

А.Лисенко зазначив, що тривають відновлювальні роботи на насосних станціях у Луганську і Лутугиному, які забезпечують водопостачання та водовідведення обласного центру.

На звільнених територіях Донецької та Луганської областей підрозділи ДСНС України проводять відновлювальні роботи. Рятувальники розібрали завали 92 будинків, вивезли близько 3 тис. тонн зруйнованих будівельних конструкцій (будівельного сміття), розчистили 117,5 км вулиць і доріг від сміття, залишків барикад тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА