18:36 11.09.2014

Поблизу київського заводу "Радикал" ртуть не виявлено, показники повітря і грунту в нормі - КМДА

1 хв читати
Поблизу київського заводу "Радикал" ртуть не виявлено, показники повітря і грунту в нормі - КМДА

Київська міська державна адміністрація (КМДА) заявляє, що на території столичного заводу "Радикал" витоку ртуті не було.

"Інформація про витік ртуті на столичному заводі "Радикал" та евакуації населення Дніпровського району. Києва, яку поширили деякі ЗМІ 11 вересня, не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА в четвер.

У столичній міськадміністрації наголосили, що одразу ж після опублікування повідомлення про надзвичайну ситуацію на територію заводу "Радикал" прибули співробітники Головного управління Держсанепідслужби, які провели обстеження території та заміри повітря. "За підсумками обстеження ртуті не було виявлено, а всі показники ґрунту і повітря перебувають у межах граничної допустимої концентрації", - наголошується в повідомленні.

У зв'язку з випадками поширення недостовірної інформації та нагнітання панічних настроїв серед столичних жителів, Київська міська державна адміністрація звертається до представників засобів масової інформації з проханням перевіряти інформацію і не поширювати неправдиві дані.

Як повідомлялося, міліція Києва вживає заходів для встановлення осіб, які зламали пошту Держслужби з надзвичайних обставин і розсилали недостовірні повідомлення про нібито витік ртуті в одному з районів Києва та евакуації населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА