11:41 15.09.2014

15 вересня на Львівщині стартують міжнародні навчання Rapid Trident за участю українських та американських військовослужбовців

2 хв читати
15 вересня на Львівщині стартують міжнародні навчання Rapid Trident за участю українських та американських військовослужбовців

Міжнародні українсько-американські навчання Rapid Trident-2014 ("Швидкий тризуб") відбудуться у Львівській області на Яворівському полігоні з 15 до 26 вересня.

У них візьмуть участь близько 1200 військовослужбовців із 15 країн, зокрема з України, Азербайджана, Болгарії, Канади, Грузії, Німеччини, Великої Британії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Іспанії та США, а також представники від НАТО братимуть участь у навчаннях.

Американська сторона планує відправити для участі в цих навчаннях 200 військовослужбовців із 173-ої піхотної дивізії, що базується в Італії.

Навчання триватимуть на території Яворівського військового полігону (Міжнародний центр миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного).

Під час навчань на території центру будуть маневрувати військові колони. Через це на певних зонах автомобільних доріг у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки обмежать рух цивільного транспорту.

Крім того, в навчаннях братиме участь бронетехніка. Також проводитимуть стрільби зі стрілецької зброї, відбуватимуться польоти вертольотів військової авіації. Загалом під час проведення навчань буде викоритстано майже 700 одиниць зброї та понад 50 військових автомобілів і бойових машин.

Медичне забезпечення навчань відповідає високим міжнародним стандартам. Щоб створити максимально сприятливі умови для збереження життя і здоров'я учасників навчання, на базі медичного пункту центру миротворчості постійно чергуватиме бригада лікарів і реанімобіль.

Керівництво військових навчань для безпеки мирного населення закликало жителів Львівської області протягом цього часу не відвідувати навчальних ділянок полігону, дотримуючись правил руху під час появи на дорогах військових автоколон.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА