14:21 22.09.2014

Правоохоронці посилять увагу до безпеки на виборчих дільницях на сході України

1 хв читати
Правоохоронці посилять увагу до безпеки на виборчих дільницях на сході України

Міністерство внутрішніх справ України приділить особливу увагу гарантуванню безпеки на тих виборчих дільницях Донецької та Луганської областей, де вдасться провести дострокові парламентські вибори.

"У тих районах у Донецькій і Луганській областях, де буде можливість провести вибори, а ми сподіватимемося, що нам вдасться охопити максимальну кількість населених пунктів... буде посилено охорону і посилено увагу до цих округів і населених пунктів, де відбуватимуться вибори", - розповів радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на брифінгу в Києві в понеділок.

Він наголосив, що саме в Донецькій і Луганській областях "є певна небезпека різноманітних провокацій".

"Звичайно, це все опрацьовуватиметься і після завершення реєстрації кандидатів, коли почнуть працювати дільничні виборчі комісії та окружні виборчі комісії, ми розумітимемо, яка кількість округів і комісій братиме участь у виборчій роботі в Донецькій і Луганській областях", - зазначив він.

При цьому З.Шкіряк додав, що з урахуванням цієї інформації МВС повідомить про ті заходи, яких вживатимуть для посилення охорони та забезпечення правопорядку на виборчих дільницях у Донецькій і Луганській областях.

26 жовтня в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА