16:25 22.09.2014

"Укрзалізниця" створила комісію з профілактики правопорушень та корупції

1 хв читати
"Укрзалізниця" створила комісію з профілактики правопорушень та корупції

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") створила комісію з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції на залізничному транспорті.

Як повідомили в прес-службі "Укрзалізниці" агентству "Інтерфакс-Україна", головою комісії став заступник генерального директора "Укрзалізниці" Віталій Жураковський, заступник голови комісії - начальник управління профілактики правопорушень та запобігання корупції на залізничному транспорті Віталій Андрєєв та начальник відділу профілактики правопорушень Андрій Соколовський .

Членами комісії пизначено: начальника департаменту воєнізованої охорони адміністрації Вадима Яременка, начальника департаменту безпеки руху Володимира Крота, начальника департаменту внутрішнього контролю Ігоря Романківа, начальника департаменту комерційної роботи Юрія Меркулова, начальника департаменту із роботи з персоналом Ірину Михальченко, начальника департаменту управління рухом Віталія Алейника, начальника департаменту охорони та організації праці Надію Соколовську, начальника правового департаменту Олег Титова і начальника управління інформаційної безпеки Євгена Срібного.

Комісія з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції контролюватиме дотримання вимог чинного законодавства та координувати взаємодію з органами державної влади, правоохоронними та контролюючими органами.

Робота комісії сприятиме виявленню, вивченню та усуненню причин, що сприяють злочинним проявам і викликають соціальне напруження в трудових колективах.

Комісія також має право порушувати питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності посадових осіб, які належним чином не забезпечують організацію виконання роботи з питань профілактики правопорушень та запобігання корупції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА