18:52 23.09.2014

У Житомирського бронетанкового заводу замовили модернізацію понад 130 одиниць техніки, в зоні АТО вже 19 із них - Міноборони

1 хв читати

Військові підрозділи, що виконують завдання на сході України, вже отримали перші 19 зразків військової техніки, що пройшла капітальний ремонт із модернізацією на Державному підприємстві "Житомирський бронетанковий завод", повідомив директор підприємства Сергій Бутенко під час відвідування заводу міністром оборони України Валерієм Гелетеєм.

Як повідомляється на офіційному сайті Міноборони у вівторок, С.Бутенко розповів про хід виконання контракту на капремонт бронетанкової техніки з проведенням її модернізації та повідомив, що нині фахівці заводу працюють у три зміни, здійснюючи капітальний ремонт БМП, БТР, БМД, ГМ, БРЕМ, агрегатів, вузлів, озброєння та устаткування.

При цьому В.Гелетей повідомив, що на заводі розміщено замовлення на капремонт понад 130 одиниць військової техніки. "Якщо торік працівники Житомирського бронетанкового заводу отримали замовлення на проведення капітального ремонту менше ніж десяти одиниць, при цьому виконали половину запланованих робіт, уже цього року завод виконує замовлення на понад 130 зразків бронетехніки", - зазначив він.

"Головним завданням на сьогодні є забезпечення замовлення для вітчизняного оборонно-промислового комплексу в інтересах Збройних сил України. Президент України, керівництво уряду та оборонного відомства роблять для цього все необхідне. Вперше за останні роки держава виділяє значні фінансові ресурси для відновлення озброєння та військової техніки на державних підприємствах", - наголосив керівник оборонного відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА